Pozovite nas: +381 14 220-185
Vuka Karadžića 36, 14000 Valjevo Gde smo na mapi
LOKACIJA I KONTAKT

Pansion konak Bulevar Valjevo LOKACIJA I KONTAKT

OTKRIJTE CARI

Ukoliko želite da otkrijete čari Valjeva, šarmantnog i čudesnog grada, bogate istorije i lepih i prijatnih ljudi, pansion konak Bulevar Valjevo je idealna polazna tačka. Naš centralno locirani objekat nudi Vam opuštenu i prijateljsku atmosferu, besprekornu čistoću i ljubazno osoblje, koje će u svakom trenutku učiniti da se osećate kao kod kuće.

U neposrednoj blizini pansiona konaka Bulevar Valjevo naći ćete sve sto Vam je potrebno za udoban boravak u Valjevu – restorane, kafee, supermarket, fast food restorane, pekaru, ali i menjačnice, banke, apoteku i poštu. Uostalom, samo pitajte i dobićete u svakom trenutku sve potrebne savete i preporuke.

Lokacija pansiona konaka Bulevar Valjevo omogućiće Vam da do glavnih gradskih atrakcija, stignete laganom šetnjom. Prošetajte i otkrijte najstariji deo grada, Tešnjar, (što znači uzana, tesna uličica), sa živopisnom glavnom ulicom (Birčaninova) u kojoj se nalazi mnoštvo kafanica, zanatskih radionica i starih kućica balkanskog tipa. Ovde se krajem avgusta, pod vedrim nebom na obali Kolubare, održava muzičko-pozorišna manifestacija Tešnjarske večeri. Sa druge strane Kolubare nalazi se centar grada, podignut u stilu stare evropske arhitekture, sa trgovima i prostranim ulicama kao sto je Knez Miloseva i Vojvode Misica.

U okolini grada nalaze se manastiri Pustinja, Lelić i Ćelije, naučno istraživački i sportsko rekreativni centar – Petnica, zimovalište Divčibare na Maljenu.

KAKO STICI DO VALJEVA

Ako dolazite kolima, u Valjevo možete stići magistralnim putem iz pravca Šapca, a iz pravca juga odlični putevi vode iz Požege i Bajine Bašte (sa Tare i Zlatibora, preko Maljena i Povlena).

Valjevo je sa skoro svim većim mestima Srbije povezano autobusima, a kroz grad prolazi i glavna pruga Beograd-Bar, pa je i železnička veza odlična. Iz Beograda za Valjevo ide oko 20 autobusa dnevno.

Autobuska stanica Valjevo nalazi se nedaleko od centra grada (Klanička 18, informacije: 014 / 221 – 482), Evropa Bus (014/232-128, 220-623), odmah pored nje je i taksi stanica (telefon “Patak” udruženja taksista: 014 / 239 – 970).

Železnička stanica Valjevo nalazi se na periferiji, na oko pola sata od centra grada pešice. Od autobuske do železničke stanice se može stići taksijem ili peške (oko 1 km), desno Bulevarom palih ratnika 91/92, pa uz prugu, do ulice Mirka Obradovića i desno u Hajduk Veljkovu.

 

POSALJITE PORUKU